torstai 13. joulukuuta 2012

Tästä se alkaa tai sitten ei... Olen miettinyt tätä blogia jo pitkään ja nyt se on ainakin avattu. Kaikkihan tällaisen kirjoittavat, jos tekevät reissun ulkomaille ja haluavat jakaa kokemuksiaan muille. Vai tekeekö kaikki? Ehkä FB riittää kuitenkin, mutta voi tässä silti olla jotain mahiksia. Ja jos vaikka kirjoittaisi kirjan Suomen ja Ranskan eroista, jotka olisi ensin kerännyt tähän kokemuksiksi?

Tai sitten jakaa tätä kautta kaikki viteot ja muut, myös ne tyttöjen vuosiviteot mitkä on kahdelta viime vuodelta tekemättä... Mutta kohtahan sitä on aikaa, kun meillä alkaa Ranskan vuodet. Tai ainakin näin ajattelen, että kohta on aikaa... Nimittäin hoitaa byrokratiaa ja yrittää saada Fannin koulu käyntiin ja löytää Fionalle hoitopaikka... No vaimolla ainakin on aikaa, kun vain opiskelee ranskaa ja jatko-opintojaan.

Ja selkeästi kirjoitukseni ovat pelkkää tajunnanvirtaa, joten tekstin rakennetta on syytä tutkia tulevissa kirjoituksissa. Mutta yhdyssanavirheitä minä en tee, sen voin luvata. Ja taustahan oli koko hässäkässä se, että Famille Vainio muuttaa 31.12.2012 Ranskaan ja tarkemmin sanottuna sinne lounaaseen, Bordeaux'iin. Blogin nimi tulee kotiosoitteestamme, aivan kaupungin keskustasta.

Ja kirjataan tähän loppuun vielä ensimmäinen ero Bordeaux'n ja Kirkkonummen välillä:

Lumitilanne 13.12.2012 kello 13h12
Kirkkonummi: 37,87 cm (ja lisää tulee)
Bordeaux: 0 cm

Terveisin,
 nico venio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti