maanantai 18. helmikuuta 2013

Oho, keittiökaappi tipahti...

Erona tällä kertaa lyhyesti se, että yleensä Suomessa EI kiinnitetä keittiön kaappeja pelkästään kipsilevyyn. Mutta täällä kuulkaa kiinnitetään ja tuloksena eilen saakuranmoinen meteli ja härdelli! Tälle päivälle olikin sitten varattuna vierailuja mm. vakuutusyhtiöön. No, ei henkilövahinkoja onneksi.


Nyt odotan asiantuntijan saapumista paikalle. Laitan lisätietoja sitten myöhemmin.


4 kommenttia:

  1. Heh, liittyyköhän tuo samaan kuin Belgian-vuosinamme saimme oppia: Keittiö tulee aina muutossa mukana, ja jos asuu vuokrakämpässä, poismuuttaessa tehdyssä 'état des lieux':ssä merkitään paperiin kaikki vuokralaisen seinään tekemät naulanreijätkin, ja ne tietysti vähennetään takaisin maksettavasta vuokratakuusta - koska asunto on siis 'huonommassa kunnossa' kuin vuokralaisen siihen muuttaessaan. Ei siinä kauhean isoja ja syviä reikiä silloin uskalla seiniin laittaa...

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä tämä on juurikin tuo sama meininki. Keittiömme ei kuitenkaan ollut aivan amenagée, koska uuni ja hella olivat jo paikoillaan. Me ostettiin vain jääkaappi ja astianpesukone. Mitä tulee noihin jälkiin, niin entisen vuokralaisen korjaukset näkyvät paremmin kuin, jos olisi jättänyt vain reiät seiniin. Mutta kaikki on listalla ja taistellaan noista sitten joskus myöhemmin. Nyt taistellaan ensin tuo keittiökaappi kuntoon. Kyllähän se toki kuntoon tulee, mutta saadaanko ikinä rahoja astioista ja joudutaanko vielä maksamaan "ylikuormasta". Sekin on täällä täysin mahdollista.

    VastaaPoista