tiistai 11. heinäkuuta 2017

Suomen visiitti: Kokemuksia tähän saakka

Hei pitkästä aikaa!

Toinen päivä takana ja hienoja kokemuksia tältä päivältä, vaikka yksin jäinkin stadiin. Tytöt lähtivät Kaarinaan pikaviisitille viemään lastenkirpparille viisi pöytää täyteen neljä vuotta Ranskankiertueella olleita suomalaisia ja ruotsalaisia lastenvaatteita. Ja vihdoin saadaan sitikan katolle se kauan kaivattu boksi. Nöyrä Kiitos säilytyksestä kuuluu sinne Kaarinaan!

Siskon, Akin ja poikien kanssa käytiin syömässä mahtavat muikut muusilla Hieta-ravintolassa, eli entisessä Salvessa. Upeasti vielä joustivat ja valmistivat muikut ohi lounaslistan. Uudessa Salvessakin käytiin ensin, mutta oli niin hämmentävän S-ryhmämeininkiä, ettei sitä maksukioskirakennelmaa pidemmälle tarvinnut todellakaan mennä. Kahvin suhteen unohdan kuitenkin paikasta riippumatta ne vaahtosammuttimennäköiset pumppusäiliöt.


Ovet aukeavat kaikkialla hienosti ja turvallisuustekijät huomioiden u l o s p ä i n, ja huomenna lupaan jo sen muistaa! Asunto on Kabukin yläkerrassa ja aivan mahtava. Kiitos Damien & Katja! Lisäksi täällä näkyy ranukanavat, joten kerrankin saa Suomessa katsoa touria ilman vippaskonsteja.


Tämä ilta menee työn merkeissä, joten ei iltamenomahdollisuuksia. Huomenna taas on Miian iltavuoro, mutta mun lounasvuoro. Torstaina otan tytöt mukaan lounaalle Samin kanssa, kun Miiakin lounastaa. Torstai-illalla tavataan Pelago-porukkaa. Perjantaina en työskentele, koska silloin on Ranulandian itsenäisyyspäivä ja perhe Kajavan kanssa toivottavasti päästään Vallisaareen ja muuallekin. Viikonloppuna sitten tilanteen mukaan, eli mennäänkö Emäsaloon vai Nurmijärvelle vai saaristoristeilylle vai ollaanko Sunsperissa? Katsotaan mitä tulee, ihan kaikkea ei kannata lukitakaan.

Ensi viikolla vielä täällä "duunissa 9-18h" ja Sandelinin Markuksen kanssa lounas maanantaina ainakin sovittu, vai sopiko se? Ensi viikolla olen käsittääkseni maanantaista lähtien sitten taas yksin, kun tytöt lähtevät Hankasalamelle, Savon ja Hämeen rajamaille Mummilaan. Eli sinne sitten lounasseuraa ja lenkillekin pitäisi päästä. Ehkä oluellekin. Eli ehdotuksia kehiin?

Säätilanne oli tänään hieman haastava, mutta pääsin Pelagolta vielä ennen pahinta rysäystä esittelypyörällä asunnolle. Märkäpuku on uimista varten mukana, mutta toivottavasti sitä ei joudu käyttämään kuin vasta viikonloppuna.

Näillä eteenpäin, älä epäröi ottaa yhteyttä!

P.S.
Karjalanpiirakat ja muikut ovat tuotteet, jotka voisivat toimia muualla! Niin hyviä molemmat! Hörppy-juoma hämmentää jo nimellään! Panaanijukurttia ei Ranskasta saa, joten aivan ehdoton kokemus!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti