maanantai 4. maaliskuuta 2013

Se on kesä nyt...

Näitä säähommia jaksaa kyllä päivitellä edelleen, toivottavasti ei pala hermot lukijoilla: Nyt on sellainen tilanne, notta pohjolan mittapuulla täällä on kesä. Parvekkeen ovet auki istutaan toimistolla ja päiväkahvit voi nauttia ulkosalla. Reeneihin lähdetään shortseissa ja kohta varmaan alkaa näkemään minihameitakin. Saa isi katsella naisia ja tytöt maisemia. Ja mun pitää alka miettimään ihon suojaamista, muutenhan mulla saattaa kuula kärähtää. Tämän kauden aurinkohan on se petollisin.


Tivoli on avannut laitteensa Quinconcella eli meitin läheisellä aukiolla. Grouponilta Minttu on hankkinnut meille todella edullisesti laitelippuja ja ollaan menossa tässä joku ilta laitteisiin heilumaan. Kiitettävän monia laitteita on tarjolla pikkulapsille. Varsinkin, jos vertaa linnanmäen varsin vajavaiseen tarjontaan ikähaarukassa 2-5 vuotta.

Toimistohotellin omistaja/johtajakin saapui Meksikosta ja kohta saadaan kuulemma kaasua keittiöön. Laskut olivat jääneet vähän maksamatta, muttei kuulemma mitään vakavaa. Viikko tässä onkin mennyt ilman ja ollaan tehty mikroruokia tai haettu syötävää muualta. Kivasti toimistolla on myös hiiriä, niitä pyörii ihan jaloissa saakka. Eivät näytä juuri ihmisiä pelkäävän ja tulevat ruuan perässä ihan valehtelematta metrin päähään. Lisäksi alakerrasta on kiva katsella lasilattian läpi yläkerran keittiöömme, kun hiiret vipeltää menemään. Pariisilaiset sanovat olevansa tottuneita, eikä muutenkaan aihe herätä varsinaista intohimoa. Minä kyllä ajattelin tuoda suomesta sellaisen näppärän muoviloukun tuliaisiksi.


Talvilomaa viettävät tytöt parhaillaan ja viikonloppuna vierailtiin Arcachonissa ja Dyne du Pylassa. Lisäksi oltiin vieraina ranskalaisen perheen loma-asunnolla. Aivan käsittämättömättön kokoinen vuori hiekkaa! Minttu vetää viimeistä viikkoa kielikurssilla ja loppuviikosta onkin sitten edessä ilmastonmuutos...






1 kommentti:

  1. Ihanaa, että siellä on jo näin lämmintä ja kesäistä:) Täällä tänään + 5 ja aurinko paistaa, mutta vkonlopuksi tulossa taas pakkasia.

    T. Suski

    VastaaPoista