perjantai 22. helmikuuta 2013

Kylmää ilmaa skandinaviasta...

Oikein uutissa sanottiin, että skandinaviasta on tulossa kylmä rintama. Eli kiitos vaan, täällä oli aamulla nollassa ja lammikot oli aamulenkillä jäässä! Katsotaan mitä huomenna tulee ja perutaanko Soirée Brasero, jonne mut on huomiseksi kutsuttu. Kyseessä on siis suomalaisittain rillipileet, joihin yhdistyy nyyttäriperiaate. Itse olen viemässä muutaman pullon viiniä, paikallista makkaraa ja paketin Fazeriinoja. Viini on muuten noista halvin osa-alue, vaikka ovatkin laatuviinejä. Sehän tässä aina jaksaakin hämmentää, kun viinien hinnat alkavat osin nolllalla: Eli kohtuullinen pöytäviini voi maksaa esim. 0.91 euroa. Toki silloin ei puhuta Bordeaux Superieur-viineistä, jotka lähtevät 2 euron hinnnoista.

Sunnuntaina on muuten matsi: Eli tersetuloa Bordeaux Lacin kentällä katsomaan, kuinka huonosti 37-vuotias ultimate-pelaaja pärjää parempiensa joukossa. Ehkä mä muutaman maalin kuitenkin teen, koska ei musta ole ainakaan pelintekijäksi. Ne hommat on Ultimatessa nykyisin annettu vain sellaisille, jotka homman hanskaavat. Niin se on maailma muuttunut 20 vuodessa. Ennen minäkin olin pelintekijä. Mutta edelleen täytyy sanoa, että laji on upea ja kiekon nappaaminen sukelluksesta on hieno tunne!

Töpselille tersiinit, muistatko kun ensi kerran mentiin Thunderin reeneihin? Oisko ollut Isolahden koululla. Vai missä se pjuurströmin panimo oikeen onkaan?

--

Erona tällä kertaa rullaportaiden laittaminen väärinpäin. Eli vasemmalta noustaan ja oikealta lasketaan. Tämä siis alhaaltapäin katsottaessa. Eilen menin ajatuksissani oikealle puolelle: Meinasi kauppatavarat lähteä käsistä ja mies heittää kunnon lipat. Selvisin kuitenkin tilanteesta pystyssä huikean fysiikkani ansiosta... Mutta olihan kiva vaihtaa katsetta ja hymyjä tilanteen nähneen, alastulevan ranskattaren kanssa, kun vaihdoin vasemmalla ja lähdin nousemaan.


---

Korjasin ikäni: Olen siis koloköötseittemän, en koloköötkaheksan. Jotenkin oli jäänyt Miian synttärit päälle. Ja kiitos muuten lahjaideoista joita tule kokonaiset nolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti