torstai 16. toukokuuta 2013

Auto alla, pään päällä ei mitään...

Homma klaarissa auton suhteen: Myyjä tuli paikalle, katsastuksesta meni odotusten mukaisesti läpi ja sain vakuutuksenkin hintaan 60 euroa per kuu. Autolla on oma, turvallinen paikka 200 metrin päässä ja kiesi tuntuu yhtä hyvältä kuin koeajossa. Katto on kiva avata, kunhan sää vaan suosii. Mutta lippis/aurinkolasit pitää sitten kyllä olla autossa vakiovarusteena. Ja Fionalle pitää pyrkiä selventämään, että mitään ei voi nakata autosta ulos.

Ja, pyörä ja potkulauta EIVÄT ole häviämässä liikennevälineinä mihinkään! Mutta tietyt asiat kyllä muuttuvat: Hevospullille mennään autolla, samoin muihin ostoskeskuksiin ja tietysti sitten sinne tärkeimpään eli Atlantin rannalle. Mutta tämän iltainen koekierroskin sen taas osoitti, keskustassa ei todella autoa tarvita! Ja toisaalta taas Rocaden (BDX:n kehätie) ylittäminen julkisilla on hämmentävän vaikeata ja onnistuu vain muutamaan rantakohteeseen (Lacanau, Cap Ferret, Arcachon).

Muutama tieto autosta, kun siitä kuitenkin osa on kiinnostuneita:

Mini Cooper Cabriolet
Vuosimalli: 2008
Ajettu: 31.000km
Hinta: 14.900 eur
Varustelutaso: Sidewalk
Kulutus: 8,5 l
Bensamotti: 1,6
Hepoja: 110
Laatikko: Manuaali (5 eteen)
Paikkoja: Neljälle
Tavaratilan vetoisuus: 2 x 12 pulloa (0,25 l) Kronenbourgia + sipsipussi päälle
Kunto: Erittäin siisti, ollaan toinen omistajaperhe


p.s. Rekisteröinti pitää täällä tehdä 30 päivän kuluessa ostosta, mutta kuten aiemmista teksteistäni tiedätte, ei rekisterinumero enää muutu. Enkä aio vaihtaa auton departementtiakaan 33:ksi, sillä 64 (=tarra) antaa edes jotain anteeksi, kun täällä mokailee liikenteessä...




2 kommenttia:

  1. Jotenkin tuo on ihan sinun näköisesi. Olisi vaikea kuvitella sinua esimerkiksi yhden vuoden ajan, ettei jotakin uutta härveliä, teknistä vempainta tai elämäntapamuutosta. Odotan innolla ehkä muslimia ja omaa kamelia. Kolmikyttyräistä ! Normaali olisi liian tavallista.

    VastaaPoista
  2. Nice car. Just wondering,when the first scratches will occur (inevitable in France, though)...

    Enjoy!

    VastaaPoista