keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu Ranulandiassa: Uutisissa ei raportoida rauhallisuudesta/rauhattomuudesta

Eipä juuri näy Vappu Ranulandiassa... Kieloja kyllä myytiin kaupassa runsain määrin ja työväkikin marssii, mutta örveltämiseksi asti ei tunnu menevän. Lisäksi Bordeaux on sen verran porvarillinen, ettei työläisiäkään ihan hirveästi ole, saatikka, notta ne tänne meitin kulmille tulisi panderolleineen. Eli yllätyksenä tuli kaiken kaikkiaan koko juhla ja eilinen menikin ihan lasten kanssa härdellöidessä. Fiona oli kaikkein eniten vappukunnossa, kun pisti pari kertaa laatatenkin. Mitään vakavampaa ei kuitenkaan tuntunut sitten olevan, kun alkoi riehuminen jo tunnin päästä viimeisestä kaaresta, eikä nukkumaan meinannut saada laisinkaan.



Tänään sitten siivottiin kämppä lattioita myören, kun sää oli sateinen, joskin nyt iltapäivällä näyttää kirkastuvan ja terassin mittarikin saattaa vielä kohota 19 asteeseen. Taidetaan siis kuitenkin onnistua vielä syömään ulkona ja sitten onkin jo lähdettävä reeneihin. Äireemuari paistoi mahtavia munkkeja, joskin koko perhe oli kyllä taikinan kimpussa ja auttoikin valmistuksen kaikissa vaiheissa. Itse olin sokerointivastaavana: homma toimi ja peitto heilu! Ihan kuivin suin ei sentään pitänyt olla koko vappua, kun hain kellarista pullon shampanjaa munkkien seuraksi.

Hyvää Vapun jatkoa sinne, me palaillaan arkeen tässä jo iltapäivän mittaan. Pitkään saa kuitenkin nukkua, kun lapsilla on loma.

2 kommenttia:

  1. Joo samoin Vappua sinne. Täällä on ihan samanlaista kuin sielläkin. Sisällä. paistettiin munkkeja ja nyt syödään niitä kahvin kanssa kun viinit ovat olleet pannassa jo melkein 2 kk ei olutta eikä kuohuviiniä. Kossupullo lepää kirjahyllyssä hämähäkin verkoissa. Tosi tylsää. Skypessä joku uskovainen anoi yhteyttä kanssani. Huomenna varmaan talo palaa. Helvetti tulossa. Eli oikeesti hyvin menee täällä.
    Jv

    VastaaPoista