maanantai 28. tammikuuta 2013

Sauna löytynyt!

Moro kaikille.

Huomenna olisi tarkoitus kirjoittaa vähän pitempi teksti, kun tässä alkaa olla kuukausi kulunut. Joten aika summata asioita ja miettiä vähän seuraavia askeleita. Tähän väliin heitän kuitenkin kuvan saunasta, jonka löysimme Mintun kanssa tänään. Emme toki vielä päässeet käymään, kun oli kiinni ja Minttu ei näköjään sinne edes pääse... Mutta ainakin on saunamahdollisuus, jos olisi kiinnostunut:


Tänään käytiin hyödyntämässä vielä vuokra-auton loppukilsat ja ajeltiin lounaalle meren rantaan Arcachonin altaalle. Lounasta ei kyllä saatu, kun kaikki lounaspaikat olivat kiinni vielä yhdentoista aikaan. Mutta otin muutaman kuvan vuorovesialtaasta ja maisemista. Lämpötila oli mukavat 13 astetta ja kevyt merituuli päällänsä. Hieno paikka muuten, mutta arvostan enemmän suoraa yhteyttä Atlanttiin, koska vain silloin voidaan Fannin kanssa aloittaa podipoord-reenit. Eli pidemmällä rannikolle on mentävä.

Andernos les bains

Ja sen lisäksi lisäilin muutaman otoksen tuttuun Bordeaux-albumiin:



Eli huomenna aamulla tytöt kouluun ja sitten blogin ja muiden velvollisuuksien pariin. Torstaina joudutaan muuten ottamaan tytöt kotiin keskellä päivää, kun opettajat lakkoilevat parin tunnin ajan. 

-n-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti