tiistai 22. tammikuuta 2013

Suominumero linjoilla, reklamaatio paluupostissa...


Nyt sain TeleFinlandilta soiton ja homma lähti toimimaan toivotulla tavalla. Tuttu tarina jälleen kerran operaattoreiden kanssa pelaamisesta: Mikään homma EI mennyt toivotulla ja tarkkaan speksatulla toimintalistallani, vaan päin berberiä kaikki. Kiitos Sonera ja kiitos TeleFinland, reklamaatio tulossa vielä tänään.

Mutta nyt siis entinen numeroni +358 40 591 28 94 toimii ja vastaanottaa viestejä. Toki soittojakin, mutta en lähtökohtaisesti vastaa niihin, sehän on vallan maksullista. Eli muut kuin SMS- ja MMS-viestit mieluummin muilla välineillä taikka soittamalla Ranskan numerooni. Kaikki yhteysmuodot löytyvät tuosta oikealta.

MMS-viestien osalta on jännä nähdä toimiiko, vai meneekö asetuksien kanssa puljaamiseen. Luultavasti menee, mutta katsotaan. Kokeilkaa joku heittää MMS-viestiä, niin näen tuleeko vain ilmoitus viestin vastaanottamisesta?

Muilta osin tänään on hitsatiistai eli dominos-herkkuja luvassa. Tarjous on sen verran härski, että kannattaa kerran viikkoon pitää hitsailta. Lenkki ja kahvakuula jo hoidettu ja nyt lähden sateiseen keskustaan muutamaan tapaamiseen. Illalla plokipäivityksessä luvassa mm. koulun ihmeellisyyksiä ja Fannin koulutaipaleen toisen päivän kuulumiset. Huomenna onkin Fannilla vapaapäivä ja Fionan vaipattomuuskoulutuksen viimeinen reenipäivä ennen torstain koulualoitusta!


..:: PÄIVITYS ::..

MMS-viestejä EI sitten kannata lähettää. Maksaa meitille tiedonsiirron hinnan eli aivan turhaa ja en aktivoi niitä puhelimeeni. Laittakaa kuvat ja viteot vaikka maililla tai muilla välineillä, olkaa hyvät. Selvennyksenä vielä, että saan kyllä MMS-viesteistä tiedon, mutta luen ne selaimella. Enkä missään nimessä puhelimella, enkä todellaan samantien ne saatuani.

Kiitos Kimmolle tiedoista ja tässä vielä MMS-viesti, jonka sain selaimen kautta... Hieno muki! Omastani tippui Sporden loko neljän pesun jälkeen (v. 2004), mutta silti Carnegiella kaikki tiesivät mukin olevan Sporden. Ainaklin iitee-osastolla!

-n-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti